• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Voordeur sticker

Voordeur stickers, stijlvol en modern

Voordeurstickers zijn erg interessant. Je kan er namelijk je huisnummer en familienaam op plaatsen om je huis zo zichtbaarder én stijlvoller te maken. De stickers voor de voordeur zijn bovendien gemaakt uit een stevig materiaal, waardoor ze erg lang meegaan. Je kan ook zelf het formaat van voordeur sticker kiezen. Het past dus bij elke deur! 

 

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • Gemakkelijk zelf te bevestigen
  • Geen verzendkosten

Alle andere stickers

Voordeur sticker

Voordeursticker: een meerwaarde voor je woning

Een voordeursticker heeft meerdere functies. Allereerst is het ideaal als je je huis een mooie uitstraling wilt geven. Daarnaast laat het je huisnummer nog meer opvallen.

Er zijn ook speciale stickers voor de voordeur die bezoekers duidelijk maken dat je geen verkopers, collectes of geloofsovertuigers aan de deur wilt. Deze laatste deurstickers zorgen ervoor dat je niet ongewild gestoord wordt.

 

Hoe kan je een voordeur sticker op je deur kleven?

Voordeur stickers op je deur kleven, is helemaal niet moeilijk. Maak eerst het raam of het hout van de deur schoon, zodat er geen stofjes onder de sticker komen te zitten. Verdun daarna een beetje afwasmiddel en breng het aan op het gedeelte waar je de sticker gaat kleven. Het afwasmiddel is geen noodzaak, maar het is aangeraden. Het zorgt er namelijk voor dat je de sticker nog kan bewegen.

Eens je dit gedaan hebt, trek je het velletje van de voordeursticker eraf en houd je de plakzijde tegen het glas of het hout. Heb je de voordeur sticker een beetje scheef gekleefd? Dan beweeg je hem tot het mooi recht is. Eens de voordeur sticker juist hangt, ga je met een trekker over de sticker heen. Zo gaat overtollig water weg en kan de sticker zich hechten.

 

Zelf een voordeur sticker ontwerpen

Er zijn voordeurstickers in verschillende modellen verkrijgbaar. Als jij je favoriet uitgekozen hebt, kan jij de sticker naar je wensen aanpassen. Dat doe je aan de hand van 3 eenvoudige stappen.
 

Stap 1: Kies het gewenste formaat uit

Een deursticker kan de hele deur in beslag nemen of slechts een gedeelte ervan. Denk goed na over wat er voor jou de beste optie, meet eventueel het gedeelte van de deur waar je een sticker op wilt kleven, en kies vervolgens het juiste formaat uit. Dit doe je aan de hand van de buttons in het ontwerp gedeelte.

Stap 2: Gegevens invullen

Heb je het perfect formaat gevonden? Dan dien je nog te beslissen of je de sticker langs de binnen- of buitenzijde wilt kleven. Bij houten deuren kies je uiteraard altijd voor 'Kleven langs de buitenzijde'. Bij sommige stickers kan je ook je naam en huisnummer in de tabel rechts invullen. Vergeet dus ook niet om dit te doen.

Stap 3: Betaling afronden

Als je alles geselecteerd en ingevuld hebt, hoef je enkel nog op 'Winkelwagen' te klikken en je bestelling te betalen. Binnen 1 à 2 werkdagen krijg je de deursticker dan volledig gratis bij jou thuis geleverd!

Het is verstandig altijd een drukproef uit te printen om je ontwerp te controleren op tekst fouten of andere dingen die je toch graag anders wilt hebben.

Heb je nog vragen over je ontwerp of zoek je iets dat je niet op onze website kan vinden? Stuur ons dan een email met je vraag.