• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Tekstbord maken

Een tekstbord maken doe je online bij Naambordjevoordeur

Ben jij opzoek naar een prachtig tekstbord? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij produceren vakkundig en leveren hoge kwaliteit. Het enigste wat je hoeft te doen is het bordje vinden op onze webshop en vervolgens kun je gaan starten met het ontwerp van je eigen tekstbord. Het ontwerp bepaal je geheel zelf in onze online ontwerptool. Je kunt eenvoudig teksten plaatsen, afbeeldingen toevoegen en illustraties gebruiken uit onze bibliotheek. Hiermee komt er uiteindelijk een perfect resultaat naar wens vanuit jou eigen hand. Wist je dat de borden ook erg leuk zijn om cadeau te geven?  

  • Alle tekstborden zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Ook bedrijfsnaamborden

Tekstbord maken

Tekstblok maken, keuze uit diverse materialen.

Wij hebben een ruim aanbod aan borden waarop je de mogelijkheid hebt om een eigen ontwerp te plaatsen. Onze hardlopers zijn de tekstborden van RVS-look, steigerhout en onze nostalgische uithangborden. We hebben daarnaast nog tal van mogelijkheden, wat te denken van; leisteen, straatnaamborden (nauwelijks van de echte te onderscheiden), beton maar ook plexiglas. Kortom, meer dan zat mogelijkheden om je eigen tekstbord te maken bij ons. Heb je assistentie nodig bij het ontwerpen? Schakel dan onze klantenservice in. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken via de telefoon, op werkdagen via de chat en mail. Alle tekstborden kun je voorzien van eigen tekst. Het onderhoud aan onze tekstborden is miniem. De meeste borden zijn te reinigen met een vochtige doek. Je dient hier verder geen agressieve reinigingsmiddelen voor te gebruiken.


Houten tekstbord maken

Wij hebben prachtige steigerhouten tekstborden in ons assortiment en deze zijn te bestellen in diverse maten en modellen. Je kunt uiteraard deze borden ook weer volledig voorzien van je eigen gewenste inhoud. Dit doe je in onze online ontwerptool. Kies de tekst kleur, plaats illustraties en leef je verder helemaal uit met je ontwerp. Wij maken alle tekstborden op maat en vakkundig in onze eigen productiehal te Eindhoven. 

Wij hebben geen tekstborden met standaard teksten die je vaak in winkels ziet hangen of bij tuincentra. Geef je eigen persoonlijke draai aan de bordjes in onze ontwerptool. Heb je een idee maar vind je het zelf lastig om dit uit te werken in onze webshop neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan graag aan de slag voor je. De tekstborden zijn op het moment erg populair. Plaats namen, leuke spreuken en teksten of afbeeldingen op het houten tekstbord. Ze worden vaak opgehangen in bijvoorbeeld de keuken, een woonkamer of de kinderkamer.

 

Zelf tekstbord maken

Dat was nog nooit zo makkelijk als bij ons. Dit doe je eenvoudig online in onze webshop. Ontwerpen doe je in onze ontwerptool. Kies het gewenste materiaal uit, kies het gewenste formaat en start met het ontwerpen. Een must-have voor iedere woning is een leuk tekstbord aan de wand. Na het afronden van je ontwerp gaan wij meteen aan de slag in onze productiehal te Eindhoven. Heb je ondersteuning nodig omdat het maken van een tekstbord je zelf niet lukt? Schakel dan onze klantenservice in, wij gaan graag voor je aan de slag.