• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Sticker voor auto

Sticker voor auto voor een persoonlijke touch

Heb je altijd al een auto gewild, die jouw persoonlijkheid reflecteert? Of wil je jouw medeweggebruikers blij maken met een leuke spreuk of een grappig plaatje? Dan zijn onze stickers voor de auto iets voor jou. Deze stickers kun je namelijk helemaal zelf ontwerpen. Op die manier versier jij je auto precies, zoals je wil.

Op onze website vind je allerlei mogelijkheden en modellen vinyl stickers en /of losse vinyl teksten voor alle auto's. Wil je een achterruitsticker bestellen laat ons dan even weten aan welke zijde van de autoruit je de sticker wilt gaan bevestigen. Dit is belangrijks i.v.m. de plakzijde. 

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Gemakkelijk zelf aan te brengen
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post

Bedrijfsstickers

Toilet stickers

Sticker voor auto

Sticker voor op auto

Een sticker voor op je auto heb je bij ons zo online besteld. Allereerst bepaal je de maat van de sticker, die je wil bestellen. De grootste car stickers in ons assortiment zijn maar liefst 120 centimeter breed. Dat is groot genoeg om je hele achterruit te bekleden of voor op je motorkap. Als je dat te groot en opvallend vindt, dan hebben we nog sticker voor op de auto van 60 centimeter breed of een kleine, bescheiden sticker van 20 centimeter.

Zoek je een ander formaat en vind je die niet op onze website? Stuur dan even een a mail met je aanvraag.

Je kunt vervolgens een sticker met een afbeelding of logo bestellen of kiezen voor een auto-sticker met alleen een tekst. Daarna kun je beginnen met ontwerpen. Kies uit de verschillende lettertypes en kleuren voor jouw tekst.

Ook de grootte van de letters kun je helemaal zelf bepalen. Schuif de tekst in het veld, totdat alles helemaal naar je zin is. Vervolgens bestel je je stickers voor op de auto.

Een tot twee werkdagen na het plaatsen van je bestelling, worden je stickers geleverd. En wist je , dat wij bij alle bestellingen gratis verzending aanbieden? Voor de auto-stickers gebruiken wij folie, die gemakkelijk op de auto te bevestigen is. En als je jouw gekozen autosticker toch weer zat bent, dan is het folie net zo makkelijk weer te verwijderen zonder de lak of ruit te beschadigen.

 

Sticker auto

Een sticker op auto kan in veel situatie een goede oplossing zijn. Als je je auto te saai vindt, dan kun je met de stickers je auto opfleuren. Zo kun je je auto bijvoorbeeld versieren met kleurrijke bloemen op de motorkap of op de ruiten. Heb je altijd al een piraat willen zijn, laat dan een autosticker maken van een piratenvlag. Als je fan bent van een voetbalclub, kun je natuurlijk een sticker voor op de auto met het logo van deze club bestellen. 

Het logo van je favoriete band op je auto laat zien, dat jij een superfan bent. Als je zelf in een band speelt, kun je dat logo natuurlijk ook op je auto plaatsen voor extra promotie. In plaats van een afbeelding kun je ook een sticker voor auto laten maken met alleen tekst. Bijvoorbeeld een levensspreuk, waar je veel aan gehad hebt en die je nu met iedereen wilt delen. Je kunt iedereen laten weten, wie er in de auto rijdt, door naamstickers op je auto te bevestigen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze voertuig stickers zijn overigens niet alleen geschikt voor autoruiten en lak, maar kunnen op elk glad oppervlak gebruikt worden. Zo kun je met de sticker van 20 centimeter bijvoorbeeld een naamsticker voor je helm te maken Je kunt de stickers auto gebruiken om je brommer of motor te versieren. Ook kun je de autostickers op andere ruiten plakken, bijvoorbeeld op de ruiten van je woning, je bedrijfspand of van de caravan.

 

Stickers op auto

Stickers op de auto zijn niet alleen een leuke manier om je auto te versieren, ze zijn ook zeer geschikt als reclame. Als je een eigen bedrijf hebt en je bent veel op de weg, dan kun je met je auto overal reclame maken voor jouw bedrijf. Maak een sticker voor op de auto met je bedrijfslogo erop. Om meer informatie te geven over je bedrijf kun je je contactgegevens toevoegen of een korte tekst, waarin je uitlegt, wat je bedrijf doet.

De kracht van herhaling is erg belangrijk in marketing. Om daar gebruik van de maken kun je meerdere stickers voor op de auto bestellen. Combineer een logo op de achterruit van de auto met een sticker met de bedrijfsnaam, website en eventueel een telefoonnummer of e-mailadres op de zijkant van je auto. Op deze manier kan een inhalende automobilist, als hij nieuwsgierig geworden is door het logo, bij het inhalen meteen lezen om welk bedrijf het gaat. En hij ziet meteen hoe hij contact op kan nemen. De orders zullen binnenstromen.

Een logo op de motorkap zorgt ook voor een goede zichtbaarheid, ook als je auto ergens geparkeerd staat. Bovendien zal jouw klant je direct herkennen, zodra je het terrein op komt rijden. Reclame stickers op auto zijn een goedkope, maar effectieve manier om jouw bedrijf in een groot gebied onder de aandacht te brengen.