• OOK ACHTERAF BETALEN
 • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
 • GRATIS VERZENDEN

Autosticker maken

Auto sticker laten maken

Bij Naambordjevoordeur.be kun je je eigen autosticker laten maken, en het beste is: jij bepaalt het ontwerp. Bij het creëren van je sticker is het van belang om goed te letten op de kleurafstemming met jouw auto. Zorg ervoor dat het contrast sterk genoeg is, zodat de sticker echt opvalt. Een goed ontwerp zorgt voor effectieve autoreclame en laat anderen weten wat je doet.

Onze selectie van auto stickers staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze geavanceerde machines produceren we snel en efficiënt prachtige stickers. Wie wil er nu niet een schitterend logo of interessante tekst op zijn auto?

 • Maak gebruik van onze online creator om je sticker te ontwerpen.
 • Print een drukproef en check je ontwerp.
 • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post.
 • De meeste stickers kunnen door de brievenbus. Voor een brievenbuspakketjes krijg je geen track & trace.
   

Bekijk al onze autostickers
 

Autosticker maken

Auto sticker maken: kies het perfecte formaat

Als je zelf auto stickers wilt maken, is het goed om te weten dat je de keuze hebt uit diverse formaten. Of je nu een sticker voor je autoraam wilt maken of een op maat gemaakte sticker voor de carrosserie van je auto, er is van alles mogelijk. Combineer verschillende formaten voor een unieke uitstraling die perfect bij je stijl past.

Door zorgvuldig de locatie en grootte van je auto sticker te kiezen, kun je ervoor zorgen dat deze niet alleen opvalt, maar ook een aanvulling vormt op het algehele ontwerp van je voertuig.
 

Buiten- of binnenkant van de achterruit?

Een veelvoorkomende keuze bij autostickers is of je ze aan de buiten- of binnenkant van een autoruit plakt. Ons advies is om de sticker aan de binnenkant te plakken om vandalisme of verwijdering te voorkomen. Bovendien hebben stickers aan de binnenkant van de auto nog een extra voordeel: ze gaan langer mee.

 

Auto sticker maken en bestellen bij Naambordjevoordeur.be

Het bestelproces voor auto stickers is bij ons erg gebruiksvriendelijk. Volg deze stappen om je gepersonaliseerde stickers voor op de auto te ontvangen:

 1. Kies het gewenste formaat: Selecteer eenvoudig het formaat dat bij jouw wensen past. Onze grootste stickers zijn maar liefst 120 cm breed, perfect voor je achterruit of motorkap. Is dat te groot? In ons assortiment vind je al stickers vanaf 20 cm breed.
 2. Bepaal het aantal stuks: Of je nu één enkele sticker nodig hebt of een grotere hoeveelheid, wij bieden flexibiliteit in de bestelhoeveelheid.
 3. Start met het ontwerpen van je sticker in onze online creatorMaak je keuze uit een auto sticker met een tekst of met een logo. Bij stickers met logo kun je zelf een afbeelding uploaden, zoals een bedrijfslogo.
 4. Beoordeel de drukproef. Bekijk en keur de drukproef goed voordat je bestelt, zodat je zeker bent van het resultaat.
 5. Bestel. Als alles er goed uit ziet kun je de auto sticker bestellen. Je ontwerp wordt vervolgens door ons gecontroleerd op de haalbaarheid en daarna gaan wij voor je aan de slag om de auto sticker te maken. Bestel je voor 15:00 uur, dan verzenden wij de sticker dezelfde dag nog.

Heb je nog vragen over je specifieke ontwerp of wil je meer weten over stickers voor op je auto? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Tevens kun je bij ons terecht voor talloze andere stickers

Sticker op auto plakken

Heb je door ons een auto sticker laten maken dan komt het volgende punt: 'Hoe plak ik een sticker op een auto?' Voordat je begint, is het belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen. Maak een sopje met afwasmiddel en water en giet dit in een handig flesje met spuitmond. Vervolgens volg je onderstaande stappen:
 

Stappenplan sticker aanbrengen

Stap 1: Schoonmaken

Maak het oppervlak waar uiteindelijk de sticker geplaatst gaat worden goed schoon. Zorg ervoor dat zandkorreltjes en dergelijke eraf zijn.

Stap 2. Spuit rijkelijk met het sopje

Spuit het sopje over de gewenste plek op de auto en de achterkant (plakzijde) van de sticker. Het water met afwasmiddel zorgt voor een tijdelijke hechtlaag.

Stap 3. Plaats de sticker zorgvuldig

Nu is het tijd om de sticker op de auto te plaatsen. Dankzij het sop hecht de sticker nog niet permanent, waardoor je de mogelijkheid hebt om deze aan te passen totdat deze precies op de gewenste plek zit.

Stap 4. Gebruik een ruitenwisser voor het finetunen

Neem een ruitenwisser en duw met vloeiende bewegingen het water onder de sticker weg, beginnend van binnenuit en werkend naar de buitenkant. Dit zorgt voor een luchtvrije en strakke bevestiging.

Stap 5. Laat het drogen

Na het verwijderen van overtollig sop, laat je de autosticker volledig drogen. Dit zorgt voor een stevige hechting, en voilà, je perfect aangebrachte autosticker is klaar om gezien te worden. Na ongeveer een dag zitten de stickers echt goed vast.

 

Stickers verwijderen auto: twee methodes

Methode 1. Verwijder auto stickers efficiënt door ze voorzichtig met een föhn op te warmen. Hierdoor wordt de lijm zachter, waardoor je de sticker gemakkelijker van de auto kunt verwijderen. Let op de temperatuur en houd een veilige afstand om schade aan de lak te voorkomen.

Methode 2. Je kunt de lijm van de sticker ook los maken met behulp van olie (of azijn). Breng een ruime hoeveelheid olie aan op de sticker en laat het enige tijd intrekken. Vervolgens kun je de sticker afpellen zonder resten achter te laten.