• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Niet parkeren bordje

Niet parkeren bord

Bij Naambordjevoordedeur.be worden verschillende verkeersborden aangeboden, zo ook het bord met niet parkeren erop. Auto’s worden tegenwoordig overal geparkeerd, zelfs voor je deur. Dit heeft als grote irritatie dat je soms moeilijk weg kunt rijden met je eigen auto of je kan niet de oprit op. Door een niet parkeren bord te kopen kun je dit probleem oplossen. Je kunt een bord met niet parkeren bestellen via onze webshop. We hebben een aantal verschillende parkeerborden waarmee jij kunt aangeven dat bestuurders hun auto niet in een bepaalde zone mogen parkeren. Hierbij kun je denken aan privéterrein, een stoep of in de buurt van je oprit. 

  • Alle Niet Parkeren Borden geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • U krijgt voor het verzenden van een pakketjes een track & trace
  • Montage handleidingen

Alle parkeerborden

Niet parkeren bordje

Niet parkeren bord kopen

Heb je last van bestuurders die hun auto regelmatig op of in de buurt jouw terrein parkeren? Staan er auto's geparkeerd op de stoep waardoor je niet meer op de stoep kunt lopen? Doe er dan wat aan met een niet parkeren bord. Dankzij zo'n bord ben je ervan verzekerd dat je geen last hebt van auto's die voor je huis of, misschien nog wel erger, op je oprit staan geparkeerd. Een bord met niet parkeren is eenvoudig te bestellen met ieder een eigen tekst en in veel verschillende vormen, kleuren en groottes.

 

Niet parkeren borden in verschillende uitvoeringen

Je kunt op verschillende manieren aangeven dat een persoon ergens niet mag parkeren. Er zijn dan ook meerdere bordjes gemaakt met ieder een eigen boodschap. Een voorbeeld hiervan is het bord niet parkeren op de stoep. Hiermee geef je aan dat personen hun auto niet op de stoep mogen parkeren. Dit bord is te gebruiken om te voorkomen dat er geen ruimte meer is om over de stoep te lopen, of dat er auto’s voor je deur parkeren waardoor je eigen auto is ingesloten en je dus zelf niet meer weg kunt rijden.

Een ander niet parkeren bord is het bord met niet stilstaan is ook niet parkeren als tekst. Dit bord is te gebruiken om nog maar eens te benadrukken dat je in een bepaald gebied niet mag stilstaan (en dus ook niet mag parkeren). Dankzij zo'n parkeerbord kan je straat of buurt een stuk aangenamer worden om in te wonen.

 

Persoonlijk gebruik

Let er wel op dat dit geen standaard verkeersborden zijn. Het overtreden van de boodschap dat op dit bord staat is dus niet per definitie strafbaar. 

Je kunt de borden gebruiken om aan te geven dat je liever niet hebt dat andere bestuurders hun auto op een manier parkeren waardoor jij er last van hebt. De tekstborden zijn dus alleen te gebruiken voor persoonlijk gebruik, zodat je een boodschap kunt afgeven of een verzoek in kunt dienen voor andere bestuurders.


Bord niet parkeren bestellen

Een niet parkeren bord aanvragen kan heel gemakkelijk via onze webshop. Zoals aangegeven hebben we meerdere varianten, zodat jij een bord met niet parkeren kunt bestellen dat het beste past bij de situatie. De borden met de tekst niet parkeren zijn te vinden op Naambordjevoordedeur.be. Dankzij deze unieke parkeerbordjes voorkom je dat andere bestuurders hun auto op ongewenste plekken parkeren. Er zijn meerdere soorten parkeerborden. De meest gebruikte parkeerborden kun je hieronder vinden.

  • Bord niet parkeren op de stoep
  • Bord niet stilstaan is ook niet parkeren


Niet parkeren bord aanvragen

Heb je het aanbod bekeken, maar mis je nog een bepaald bord waarop staat aangegeven dat ergens niet geparkeerd mag worden? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt heel eenvoudig een niet parkeren bord aanvragen, zodat wij ons best kunnen doen om aan jouw vraag te voldoen!