• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naamplaatmaker

Ontwerp je eigen naamplaatbord

Hoe mooi is het om je eigen naamplaatbordje bij de deur te hebben? Een mooi vormgegeven naamplaatje is een sieraad voor de woning en het is natuurlijk handig dat iedereen direct weet wie er op dat adres woont. Altijd gemakkelijk voor de postbode, de pakketbezorger en overige bezoekers. Wist je dat je tegenwoordig ook je eigen naamplaatje kunt ontwerpen? Met onze naamplaatmaker is dit in een ommezien voor elkaar en het resultaat is zeker naar tevredenheid. 

  • Alle onze naamplaatborden zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Naambordjes

Naamplaatmaker

De geschiedenis van het naamplaat maken

In het verleden werden naamplaatbordjes vaak met de hand gegraveerd. Natuurlijk is dit een erg mooi proces, maar er zat wel veel werk in en daardoor vielen de bordjes relatief duur uit. Deze ambachtelijke techniek is min of meer ingehaald door de steeds maar doorgaande technische ontwikkelingen. Tegenwoordig wordt een naamplaatbord maken met name gedaan door geavanceerde apparatuur. We hebben het hier dan over graveer- en lasertechnieken die door een computer worden aangestuurd. Hierdoor is het aantal mogelijkheden om bordjes te maken enorm toegenomen en kun je in principe ieder gewenst ontwerp uitvoeren.


Welk naamplaatbord neem je?

In principe kun je allerlei naamplaat borden maken. Je hebt daarbij de keuze uit diverse materialen, zoals: rvs, acrylglas, plexiglas, kunststof, leisteen of een naambordje van steigerhout. Daarbij kun je ook direct de kleur bepalen. Het is natuurlijk het leukst om een kleur te kiezen die goed bij de woning past. Ook het ontwerp en het formaat zijn niet onbelangrijk. Op de website zijn verschillende voorbeelden te vinden van ontwerpen van naamplaatborden. Door de ruime keuze is er altijd wel een bord bij die bij jou past. Natuurlijk moet er ook nog een tekst op het naamplaatbordje en deze kun je ook helemaal zelf bedenken.


Werken met de naamplaatmaker

Je kunt online, via de webshop, zelf een ontwerp maken voor een naamplaatbord en hiervoor gebruik je de naamplaat maker. Dit is een tool waarmee je zelf aan de slag kan om een mooi bordje te realiseren. Ten eerste zoek je een ontwerp uit de vele voorbeelden die in de webshop te vinden zijn. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de uitvoering van het bordje. Zo kun je zelf de tekst bedenken inclusief het lettertype en ook is het mogelijk om zelf een afbeelding of een symbool toe te voegen. De tool biedt hiervoor ontzettend veel mogelijkheden. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of een andere vraag willen stellen dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice en zij helpen je verder.

Het ontwerp is klaar. En nu?

Ben je helemaal tevreden over hoe jouw naamplaatbord eruit moet komen te zien? Dan kun je deze bestellen. Vervolgens gaan wij in onze werkplaats het naamplaat bord maken. Dit gebeurt aan de hand van een professionele laser die uiterst nauwkeurig te werk gaat. Je mag er gerust vanuit gaan dat jouw bordje helemaal perfect wordt geproduceerd. 

Zodra het naamplaatbord klaar is, wordt deze naar je opgestuurd. Het bevestigen van het bordje zal geen problemen opleveren aangezien deze is voorzien van een stevige plakrand.


De voordelen van de naamplaat maker

Zelf je naamplaatbord laten maken, heeft veel voordelen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. 

• Gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit en gaan zeer lang mee. 
• Je maakt online je eigen unieke naamplaatbordje volledig naar eigen keuze. 
• Zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijk online tool om het bordje te ontwerpen. 
• Zeer ruime keuze in formaat, kleur en vorm aan de hand van heel veel voorbeelden. 
• Jouw eigen ontworpen naamplaatbordje heb je zo snel mogelijk in huis. 
• Snelle levering en eenvoudig te bestellen.