• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naambordje rond

Naambordje rond, opvallend en hip

Wil jij graag een naambordje kopen? Dan zijn er verschillende vormen om uit te kiezen. De meest elegante keuze is echter een naambordje dat rond is. Ze bestaan in verschillende kleuren, maten en materialen. Ontdek de mogelijkheden en ontwerp een naambordje voor je voordeur dat rond is, volledig naar jouw smaak! 

  • Alle ronde naambordjes zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Alle naambordjes

Naambordje rond

Waarom kiezen voor een rond naambordje?

De ronde vorm is elegant. Een naambordje dat rond is, heeft dus een stijlvolle uitstraling en zorgt ervoor dat je gevel straalt. Een naambordje voor je huis dat rond is, is ook het ideaal alternatief voor een rechthoekig naambordje als je niet houdt van hoekige vormen.

Een ander voordeel van een rond naambordje is dat het bestaat in heel veel uitvoeringen. Je hebt verschillende keuzes. Niet alleen op vlak van materiaal, maar ook op vlak van kleur en afmetingen. Je vindt dus altijd een rond naambordje dat perfect bij je past!

 

Naambordje huis rond: welk materiaal kies jij?

Een naambordje dat rond is, bestaat in verschillende materialen en elke materiaalsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Voordat je een naambordje dat rond is uitkiest, is het interessant om al de mogelijkheden te ontdekken!

 

Naambordjes uit aluminium

Een rond naambordje uit aluminium is een uitstekende keuze, omdat dit materiaal erg goed tegen verschillende weersomstandigheden kan. Dat betekent dus dat je lang kan genieten van een rond naambordje uit wit aluminium.

De witte ronde naambordjes zijn bovendien erg luxueus en passen daarom erg goed bij een woning die gebouwd is in moderne stijl. Je kan kiezen voor een aluminium naambordje voor de voordeur dat rond is met een diameter van 30 centimeter of eentje met een diameter van 40 centimeter.

Naambordje Wit | Alu-Line ø 20 cm
Naambordje Wit | Alu-Line ø 20 cm
Naambordje Wit | Alu-Line ø 240 cm


Ovale naambordjes uit leisteen

Een andere optie zijn ovale naambordjes uit leisteen. Dit naambordje dat rond is, past heel erg mooi bij verschillende huisstijlen. Het kan dus niet alleen een moderne woning opfleuren, maar ook een landelijk huis laten stralen.

Een naambordje voor je huis dat rond is uit leisteen gaat daarnaast heel veel jaren mee, omdat leisteen een duurzaam materiaal is. Ook in dit geval heb je de keuze uit verschillende afmetingen.

Naambordje Leisteen ovaal | Pierra-Line 23x13 cm
Naambordje Leisteen ovaal | Pierra-Line 20x30 cm

Frosted ovale naambordjes

Een wel heel erg bijzonder naambordje dat rond is, is het Frosted naambordje. Van dit naambordje voor de voordeur dat rond is, krijg je nooit genoeg. Dit dankzij de bijzondere 'Frosted' uitstraling.

De bordjes zijn gemaakt uit acrylglas, waardoor je ze erg eenvoudig schoonmaakt met een doekje. Enkel een deel van het bordje is voorzien van een frosted laagje, de rest is doorzichtig. Dit zorgt voor een unieke look!

Naambord van 2 lagen acrylglas | Frosted-look ovaal 23x13 cm - met rvs afstandhouders


Ovale naambordjes met emaille-look

Voor klassieke of landelijke woning is een ovaal naambordje met emaille-look een uitstekende optie. Het ziet er net uit als emaille, maar is gemaakt uit een even duurzaam, maar goedkoper materiaal.

Emaille look naambordjes bestaan met witte en beige achtergrond. De naambordjes met beige achtergrond hebben een authentiekere uitstraling en de naambordjes met een witte achtergrond vallen meer op. Het is dus maar wat je zelf verkiest!

Naamborden emaille look


Naambordje voordeur rond: verschillende kleuren

Wil je een rond of ovaal naambordje kopen in kleur? Dan zijn er ook heel wat mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor de ronde witte aluminium naambordjes. Of een naambordje voor je huis dat rond is uit de Basic collectie. Deze laatste naambordjes zijn eigenlijk huisnummerbordjes. Bij ons kan je online je eigen naambordje ontwerpen. Klik op het product naar keuze en start met je ontwerp. Print eerst een voorbeeld van het ontwerp alvorens je gaat bestellen. Deze drukproef is een voorbeeld ter goedkeuring m.b.t. formaat en typfouten. Keur je alles goed dan kan je de bestelling afronden. Daarna gaan we jouw naambord maken en opsturen.

Als dit voor jou geen probleem is, zijn ze echter het ontdekken waard, want ze zijn verkrijgbaar in het rood, blauw, groen, wit en zwart. Er zijn ook huisnummerbordjes die rond zijn met RVS-look. Meer dan keuze genoeg dus!