• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naambordje met foto

Naambordje met foto, een persoonlijke uiting

Unieke naambordjes zijn borden met een foto van het gezin of een huisdier. Met zo’n bordje bij je voordeur heet je iedereen op een heel persoonlijke manier welkom. Via onze webshop bestel je eenvoudig en snel een naambordje met een foto van je gehele gezin, je vakantie of je huisdier. Kies jouw favoriete zwart/wit-foto of kleurenfoto uit en maak via de gratis online ontwerptool je eigen design.

Je hebt de keuze uit voordeurbordjes van verschillende materialen, vormen en afmetingen, klein, middel of juist grote naambordjes. Het naambord met jouw foto en naam krijgt een mooie full colour bedrukking en heeft een lange levensduur. Bij ons profiteer je bovendien van lage prijzen en een snelle levering. 

  • Alle naamborden geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Alle naambordjes

Naambordje met foto

Naambordje met eigen foto maken

Je hebt vast wel eens mooie foto’s gemaakt. Doe er iets leuks mee en creëer een gepersonaliseerd huisnummerbord of een uniek naambordje met eigen foto in de verkrijgbare afmetingen. Vakantiefoto’s en familiekiekjes zijn perfect voor een prachtig naamplaatje bij de voordeur van je huis of appartement. Gebruik die lievelingsfoto van jou en je partner of van je kinderen.

Ook valt te denken aan foto’s met veel kleur b.v. bloemen, een landschap, schelpen, dieren, een auto of vogels. Of denk aan een foto van een favoriete hobby, zoals het bespelen van een muziekinstrument of koken. Welke foto je ook kiest, een naambordje met eigen fotomateriaal geeft de entree van je woning een schitterend persoonlijk tintje.

Combineer de foto met jullie namen en/of huisnummer in een lettertype dat jij mooi vindt. Ook voor binnendeuren is een naambordje met foto geschikt. Kies het materiaal uit, upload jouw bestand en wij verwerken dit tot een mooie resultaat.

 

Huisnummerbord met foto online ontwerpen

Veel mensen kiezen voor een naambordje waar ook het huisnummer op staat. Dit maakt het voor iedereen, van visite tot pakketbezorger, makkelijker om jouw woning te vinden. Een huisnummerbord met foto kun je bij ons zelf online ontwerpen. Je hebt de keuze uit diverse designs die je eenvoudig kunt aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld een ander lettertype uitkiezen en spelen met de kleur van de tekst.

Maak je ontwerp met je eigen wensen en upload dit in 1 bestand bij het door jou uitgekozen product. Wist je dat een huisnummer in Nederland verplicht is?

Geen foto maar toch een naambordje willen bestellen? Met onze ontwerptool kan je, na je keuze voor één van de naambordjes, zelf je ontwerp maken. Namen, huisnummer en eventueel aanvullende teksten zelf ontwerpen is nu echt heel gemakkelijk. Ook kan je voor je ontwerp gebruik maken van onze bibliotheek. Daar staan veel afbeeldingen in die van pas kunnen komen. De kleur van je tekst en afbeeldingen kan je ook zelf bepalen.

 

Eigen afbeelding en tekst op naambord bij voordeur

Heb je zelf een mooi grafisch ontwerp gemaakt of wil je een citaat op je naambord met je eigen foto zetten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er is namelijk ontzettend veel mogelijk. Ben je op zoek naar een plaatje van een kat, een hond, een huisje of iets anders? Dan heb je grote kans dat je die vindt in de afbeeldingenbibliotheek van onze ontwerptool. Deze plaatjes voeg je gemakkelijk toe aan het ontwerp van het huisnummerbord met jouw foto. Ook een afdruk met een versje of een gedicht is een leuke optie.

Gaat iemand uit de familie verhuizen of een vriend? Of heeft een goede relatie nog geen naambordje? Verras deze dan met een mooi cadeau en geef een naambord met foto voor zijn/haar nieuwe huis. Iedere keer als hij/zij thuiskomt wordt hij d.m.v. het bordje herinnerd aan jullie vriendschap.

Uniek en persoonlijk naambord van plexiglas, aluminium of rvs-look

Bij Naambordjevoordeur.nl kun je een naambord met foto laten maken van wit aluminium, plexiglas of rvs-look. Alle varianten zijn gemaakt van weerbestendig materiaal en geschikt om zowel buiten als binnen op te hangen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment met ontwerpen in verschillende stijlen, met of zonder afstandshouders voor de bevestiging.

Het bedrukken van naamborden met een foto gebeurt geheel in kleur, maar kan ook in zwart/wit of sepia. Ga bijvoorbeeld voor een exemplaar met een strakke moderne look, zoals een naambordje van acryl-glas of plexiglas. Wat ook heel stijlvol is, is een bordje met rvs-look waarop je naast jullie namen en het huisnummer een deel van een foto laat afdrukken.

 

Naamborden met foto voordelig bestellen

Bestel via ons razendsnel en goedkoop jouw nieuwe naambordje met foto. Voor onze prijzen hoef je het niet te laten. Maak je keuze uit de verschillende fraaie designs, materialen en maten. Het laten maken van een huisnummerbord met foto is overigens ook erg leuk als cadeau, bijvoorbeeld bij de verhuizing van iemand in je familie of vriendenkring. Of kies voor een presentje in de vorm van één van onze cadeaubonnen, want dit levert bij dergelijke gelegenheden zeker blije gezichten op. Het naambord met jouw eigen foto is meestal de volgende dag al ontvangen. Zorg dat je voor 15.00 uur bestelt, dan zorgen wij dat het nog dezelfde werkdag verzonden wordt. De verzending is bovendien gratis.

 

Monteren van een naambordje

Het monteren is vrij eenvoudig. Of de ondergrond nu van hout is of een steenachtige ondergrond of een betonnen muur de montage handleiding staat helemaal onderaan op de website. De montage gaat middels een plakstrip voor de hele kleine bordjes en met schroeven voor de andere. Deze schroeven en andere montage materialen worden uiteraard bijgeleverd.

 

Naambordjes met foto's voor mensen met Alzheimer

Ouderen met Alzheimer lopen vaak per ongeluk de verkeerde kamer in omdat ze niet precies meer weten welke kamer van hun is. Vaak nemen ze dan ook spullen mee terwijl ze daar uiteraard geen verkeerde bedoelingen mee hebben. Met een naambordje op de deur met een foto van hun of iets wat ze duidelijk herkennen kan dit probleem opgelost worden. Zowel hun eigen naam als een herkenbare foto kan werken.

Hier zijn in de VS verschillende onderzoeken naar gedaan waaruit dit blijkt. De leesvaardigheid blijft vaak langer behouden en zo ook de herkenbaarheid van eigen spullen. Ook door training in de herkenbaarheid van een foto kan hier enige verbetering in aangebracht worden. Alle reden om je bejaarde vader, moeder, opa of oma in het verpleegtehuis een eigen naambordje met foto te geven. Let er wel even op dat je het bordje met de foto lager ophangt als mensen in een rolstoel zitten. En, overleg altijd eerst met het tehuis of dit mag.