• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naambord voordeur origineel

Naambord voordeur origineel en opvallend

Wil jij je woning laten stralen? Kies dan voor een naambord voor je voordeur dat origineel is. Doordat je zelf een naambordje kan ontwerpen, is het eenvoudig om origineel uit de hoek te komen. Je hoeft enkel je verbeelding te gebruiken en de juiste combinaties te maken. Geen nood als je niet goed weet hoe je een naambord voor de voordeur origineel maakt, want hieronder krijg je enkele handige tips! 

Kijk hier voor al onze naambordjes en huisnummers.

  • Onze naamborden zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen
Naambord voordeur origineel

Origineel huisnummer en naambord, het verschil

Allereerst is het handig om te weten dat er een verschil is tussen een een naambord voor de voordeur en een origineel huisnummer. Een huisnummer is alleen een nummer dat je op de gevel van je huis plaatst en bij een naambordje kan je er namen en/of andere tekst bijplaatsen.

Een origineel huisnummer is dus de beste keuze als je je privacy wilt bewaren en je je huis enkel zichtbaarder wilt maken voor je gasten en nog belangrijker, eventuele nooddiensten. Een naambordje is weer een betere optie als je het belangrijk vindt dat je familienaam en/of voornaam erop staat. Ook als je erg origineel uit de hoek wilt komen, is dat de beste keuze. Bij naambordjes is er namelijk veel meer mogelijk. Wij maken onze huisnummers en naambordjes voor bij de voordeur allemaal zelf.

 

Unieke huisnummers: verschillende mogelijkheden

Wil je het liefst unieke huisnummers kopen? Dan heb je de keuze tussen basic huisnummers, huisnummers uit RVS, RVS-look huisnummers, huisnummers uit acryl, huisnummers met een cortenstaal uitstraling en betonnen huisnummers. Eén van de meest verkochte producten bij ons is een basic huisnummer, omdat het verkrijgbaar is in zwart en wit. Populaire kleuren op dit moment.

Een ander goede optie voor een origineel huisnummer is beton. Deze huisnummers zijn extra groot en hebben een stoere uitstraling. Unieke huisnummers kunnen ook nummers met een roest-look zijn, want dit is een ruig en erg bijzonder materiaal! Eigenlijk is het gemaakt van kunststof dat wij via een geheim procedé binnen 2 dagen kunnen laten roesten. Dus echte roest op kunststof! Het voordeel van dit materiaal is dat kunststof nooit door zal roesten. Wilt u een ander formaat origineel huisnummer van roest neem dan even contact met ons op.

 

Originele naambordjes voor iedereen

Ook originele naambordjes zijn er in verschillende uitvoeringen. Enkele goede opties als je op zoek bent naar een naambord voor de voordeur dat er origineel uitziet, zijn de naambordjes met roestlook, naambordjes met RVS-look en driehoekbordjes.

 

Naambordjes met roestlook

Wil je graag een naambord voor de voordeur dat er uniek uitziet? Dan zijn de naambordjes met roestlook één van de beste opties die je hebt. 

Geen enkel materiaal is namelijk zo uniek. Dat komt omdat ze gemaakt zijn uit kunststof en speciaal bewerkt zijn voor het verkrijgen van een roestlaag. Het resultaat is elke keer anders. Geen enkel naambord met roestlook ziet er dus hetzelfde uit. Van origineel gesproken!

 

Naambordjes met RVS-look

Op zich is een naambordje met RVS-look misschien niet zo speciaal, maar als je een naambord voor de voordeur dat origineel is wilt kopen, is het toch een goede optie. Dit materiaal is namelijk verkrijgbaar in de meest unieke vormen. Zo heb je naambordjes in de vorm van een vlinder, naambordjes in de vorm van een klavertje vier, naambordjes in de vorm van puzzelstukken en nog enkele andere bijzondere mogelijkheden!

 

Driehoeksbordjes

Een andere bijzondere mogelijkheid is een driehoeksbordje. Het is wat kleiner dan de meeste naambordjes, maar valt toch voldoende op door de bijzondere look. Dit naambord voor de voordeur ziet er ook origineel uit, omdat het verkrijgbaar is in leuke kleurtjes en speelse vormen die met elkaar gecombineerd worden.

 

Vorm en opmaak

Als je kiest voor een naambord voor de voordeur dat er origineel uitziet, maak je het nog specialer door ook voor een bijzondere vorm en opmaak te kiezen. Aanraders op vlak van vorm zijn bijvoorbeeld: een klavertje vier, een naambord van een puzzelstuk, een huisje, enzovoort.

Voor de opmaak kan je dan kiezen voor een speels lettertype en dit combineren met een vrolijk letterkleurtje. Er zijn heel wat opties! Het is handig om dit allemaal uit te proberen via het programma om te zien wat je het meest aanstaat. Jij maakt online met behulp van onze "creator" zelf je eigen ontwerp.

Ook de tekst die je erop plaatst en de logo's die je eventueel toevoegt maken het naambord origineel. Enkele leuke ideetjes zijn: een silhouet van je hond of kat, een pootafdruk van je huisdier, een afbeelding die met je beroep of naam te maken heeft (b.v. een koksmuts als je achternaam Kok is of een vogeltje als je Koolmees heet). Op onze website vind je speciaal voor jou voor het juiste adres altijd een toepassing. Bij ons kan je het naambordje laten maken dat je zelf op je geven naast de voordeur hang.