• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naambord voordeur modern

Naambord voordeur modern en stijlvol

Als je een moderne woning hebt, kies je het best voor een naambord voor de voordeur dat er modern uitziet. Zo laat je het mooi bij je huis passen. Je kan een modern naambord voor de voordeur bovendien zelf ontwerpen, zodat het volledig naar jouw smaak is. Het is helemaal niet moeilijk om te doen. Je hoeft hiervoor gewoon enkele stappen te volgen. Maar eerst dien je natuurlijk de perfecte vorm en het geschikte materiaal uit te kiezen en daarmee helpen onderstaande tips je!

  • Zelf online ontwerpen
  • Inclusief bevestigingssetje
  • Gemakkelijk zelf te bevestigen
  • Geen verzendkosten

Alle naambordjes

Alle huisnummers

naambord voordeur modern

Hoe ziet een naambord dat modern is eruit?

Een naambord voor de voordeur dat modern is, heeft niet één specifieke look. Dat maakt het moeilijk om te kiezen maar het is ook juist weer leuk om te zoeken naar de juiste uitstraling. Er zijn veel materialen en vormsoorten die bij de moderne stijl passen. Een modern naambordje kan bijvoorbeeld gemaakt zijn uit RVS, hout, acrylglas, opaalglas, leisteen, kunststof, hout of naambordje met een emaille look.

Het beste materiaal voor een modern naambord voor langs voordeur hangt vooral af van wat jij het mooist vindt en wat het beste bij je woning en budget past. Het is een goed idee om al de materialen voor een modern naambordje eerst goed te bekijken. Dat maakt het je eenvoudiger om te beslissen! Let daarbij ook op het huisnummer. Past dit bij elkaar of haal je het huisnummer weg en laat je dat door ons op het naambordje voor bij je voordeur zetten.

 

Houd ook rekening met de vorm en opmaak

Een naambord dat modern is, verkrijg je niet alleen door het juiste materiaal uit te kiezen. De vorm en opmaak zijn namelijk minstens even belangrijk. Om een modern naambord voor de voordeur te maken, kies je het best voor strakke vormen. Een modern naambord voor de voordeur dat rond of ovaal is kan ook, maar laat te sierlijke vormen achterwege. Om je naambordje modern te maken, kies je ook het best een modern lettertype uit.

 

Naambordje modern: verschillende opties

Een naambord voor de voordeur dat er modern uitziet, bestaat dus niet in één uitvoering. Er zijn verschillende opties. Vind jij het een beetje moeilijk om een naambord dat modern is te kiezen? Dan helpt het om op de hoogte te zijn van de voordelen van de materialen.

Steigerhout: een heel elegante keuze en dus de beste optie om je huis te laten stralen. 
Roestvaststaal: zorgt voor een luxueuze en professionele uitstraling. 
Kunststof: een naambord dat modern is uit kunststof bestaat in heel veel varianten.

Leisteen: een naambord dat modern is uit leisteen is ontzettend duurzaam. 
RVS: datzelfde geldt voor een naambordje dat modern is uit roestvaststaal. 

Emaille look: dit lijkt op emaille maar is in werkelijkheid kunststof met een emaille opdruk.
Zoals je dus ziet, heeft elke materiaalsoort zo zijn voordelen. Maak de juiste keuze aan de hand van wat jij het belangrijkst vindt. Zijn sommige van onze moderne naamborden van 2 lagen met wat tussenruimte, andere zijn weer dik of dun en van 1 materiaal In alle gevallen ontwerp je bij ons je eigen uniek naambordje.

 

Modern naambordje: zo ontwerp je het zelf

Wil jij één van onze naambordjes die er modern uitzien zelf ontwerpen? Dan kan je dit eenvoudig! Je ontwerpt je naambord voor de voordeur dat modern is door simpelweg op je favoriet naamplaatje te klikken en vervolgens 'Personaliseer' aan te duiden. Begin dan met het maken van de namen en het huisnummer en zet er, indien gewenst een afbeelding bij. Dit ontwerpen van een naambordje is echt maatwerk maar ook heel gemakkelijk met onze online ontwerptool. Je kan kiezen uit een grote range van lettertypen, formaten e.d. Afhankelijk van het product en het formaat zit er een plakstrip achter bevestigd of leveren wij de schroeven en het ander bevestigingsmateriaal mee.

Nu kan je je voordeur naambord er modern laten uitzien aan de hand van je gekozen lettertype en -kleur. Ben je klaar? Dan dien je enkel nog op 'Afrekenen' te klikken en te betalen. Je krijgt je naambord voor de voordeur dat modern is dan zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd!

 

Gratis verzenden

Wij berekenen geen verzendkosten dus het naambordje voor bij je voordeur, huisnummer of je huisnummerbord wordt zonder extra kosten bij jou thuis bezorgd. Als je je bestelling via de website voor 15.00 hebt doorgegeven op werkdagen dan ontvang je in de meeste gevallen je naambord al de volgende dag. Dat is pas een snelle levering!

Zoek je één van onze eigen uv bestendig naambordje of wil je een speciaal naambordje laten maken? Dat kan ook snel en eenvoudig. Stuur ons je aanvraag via de mail en dan maken wij een aanbieding.