• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naambordje voordeur klassiek

Naambordje voor naast de voordeur in klassieke stijl

De beste manier om te laten weten, wie er in je huis wonen, is natuurlijk een naambordje ophangen bij de voordeur of aan het begin van de oprit. De keuze in verschillende naamborden is ontzettend groot, waardoor het moeilijk kan zijn om een het juiste bordje te vinden. Bij ons vind je moderne naambordjes, maar ook naambordje voor naast de voordeur in klassieke stijl. Met ronde vormen, een klassieke omlijsting, een emaillelook of een nostalgisch bord maak je het naambordje voordeur zo klassiek als je zelf wil. 

  • Bepaald welk naambordje klassiek u wilt bestellen
  • Ontwerp dit naambordje online
  • En bestel
  • Incl bevestigingssetje
  • Gemakkelijk zelf te bevestigen

Alle naambordjes

Naambordje voordeur klassiek

Naambord klassiek

Kijk als je op zoek bent naar een naambordje voordeur klassiek eens bij onze naamborden met een emaille naamborden uitstraling. Deze borden worden gemaakt van kunststof met een opdruk zodat het de uitstraling heeft van emaille naamplaten. Je kunt kiezen uit een witte of beige achtergrond en een rode, blauwe, groene of zwarte rand. Daarnaast kun je uit verschillende vormen en formaten kiezen.

Ook onze plexiglas naamborden zijn klassiek. Hier kun je namelijk een vorm kiezen, die er klassiek uitziet, zoals een rechthoek, waarbij een halve maan uit de hoeken is verwijderd. Ook het toevoegen van een kader maakt het bordje klassiek. Een klassiek naambordje past natuurlijk uitstekend, als je in een monumentaal huis woont of in een klassieke buurt. Maar ook bij een modern huis kan een naambord klassiek mooi staan, juist omdat je dan een contrast creëert met het huis.

 

Uithang naambord klassiek

Voor het ultieme naambordje voordeur klassiek kies je een van onze nostalgische uitgangborden. Deze schitterende smeedijzeren en borden hangen aan een sierlijke houder en worden aan beide kanten bedrukt met dezelfde tekst en afbeelding. Voor de borden kun je kiezen uit verschillende vormen. Je kunt een rechthoekig bord kiezen of een ovaal. Al deze smeedijzeren naamborden zijn klassiek en verkrijgbaar in antraciet en soms ook in donkergroen.

Door de gebruikte poedercoating is het bestand tegen weer en wind en gaat jaren mee. De nostalgische uithangborden zijn niet alleen geschikt voor een landelijk omgeving, ze passen ook heel mooi bij een monumentaal pand in de stad of juist een moderne nieuwbouwwoning.

 

Een klassiek naambordje zelf ontwerpen

Als je eenmaal een mooi klassiek naambordje hebt uitgezocht, dan kun je naar eigen inzicht de opdruk en tekst hoogte gaan ontwerpen. Kies eerst, welke tekst je erop wil plaatsen. Je kunt alleen de namen erop zetten of ook je huisnummer bij. Je maakt het naambordje voor voordeur klassiek door voor een klassiek lettertype te kiezen. Wij hebben een aantal lettertypes, die eruit zien, alsof de tekst met de hand is geschreven. Daarnaast is er keuze uit een aantal nostalgische lettertypes.

Welke stijl past bij je huis

Behalve een klassieke stijl zijn er nog veel meer stijlen voor naambordjes of huisnummers mogelijk. Zo kan een moderne stijl, een industriële stijl, vintage- en landelijke stijl en eigenlijk wel iedere stijl die er is. Maar weet je welk materiaal en welke vorm het mooist op je huis staat? RVS of RVS-look, landelijk hout of smeedijzer op ambachtelijke wijze gemaakt? Welk lettertype, welke letter hoogte en wat voor een kleur. Jij bepaalt het helemaal zelf. De teksten zijn dus geheel naar wens te maken. Kom je er niet helemaal uit, dan mag je ons altijd even bellen voor een advies. Je kan natuurlijk ook je naambord bestellen voor een familielid of vriend die gaat verhuizen. Pas dan de stijl aan bij hun huis. Het is een leuk en origineel cadeau en iedere keer als zij hun nieuwe huis binnengaan zullen ze aan jou herinnerd worden. Denk ook eens aan andere gelegenheden zoals een huwelijk, samenwonen of een kraamcadeau. Er is altijd wel een reden om een leuk cadeau te geven.

 

Bestel je klassieke naambord

Tenslotte leggen we je nog even uit hoe de bestelling in zijn werk gaat. Eerst bepaal je van welk materiaal het stijlvolle naambordje of uithangbordje moet worden. Vervolgens kies je de vorm en het formaat uit. Dan ga je naar "PERSONALISEREN" en begin je met het ontwerpen van je eigen product. Niet alleen het lettertype is daarbij belangrijk maar ook de kleur van de letters t.o.v. het materiaal. Ben je klaar met het ontwerp, dan adviseren wij om nog een drukproef uit te printen zodat je een goed idee krijgt van je ontwerp. Daarna kan je de bestelling afmaken. Wist je dat je bij ons ook achteraf kan betalen?

In principe gaan alle order die op werkdagen voor 15.00 bij ons online ontvangen zijn dezelfde dag nog op de post. Uiteraard met gratis verzending. Je betaald dus alleen voor het bordje inclusief de bevestigingsmaterialen en niet voor het verzenden daarvan. Dat nemen wij voor onze rekening. Indien je bestelling een pakket is kan je het volgen met track & trace van Bpost.

Als je de volgende dag het klassieke naambord ontvangt kan je de montage handleiding onderaan de homepage van onze website downloaden en printen.