• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Huisnummerbord industrieel

Huisnummerbord industrieel voor een stoere gevel

Een industrieel design voor je huis- kantoor of bedrijfspand is al jaren ontzettend populair. Dit design is geïnspireerd op oude fabrieken, waarbij de gebruikte materialen zichtbaar blijven. Zo bestaat de inrichting vaak uit bakstenen muren, betonnen vloeren en veel houdt en metaal.

Als jij houdt van stoer industrieel design met strakke lijnen, dan wil je je huis ook zo inrichten. Maar je kunt jouw liefde voor design ook verder doortrekken. Je kunt de bezoekers van jouw huis al buiten laten zien, wat jouw stijl is, als je een huisnummerbord industrieel bij jouw voordeur ophangt. Zo past de buitenkant van je huis perfect bij de binnenkant. 

  • Alle huisnummerborden voor industriële toepassingen zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Kies een huisnummerbord of een gewoon naambordje en maak hier een huisnummerbord van
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • Montage handleidingen

Alle naambordjes

Huisnummerbord industrieel

Industrieel huisnummer, losse nummers

In plaats van een compleet huisnummerbord kun je ook kiezen voor een industrieel huisnummer. Dit zijn losse cijfers, waar je zelf je huisnummer mee kunt vormen. Je hebt keuze uit verschillende materialen, bijvoorbeeld RVS of RVS-look, maar ook beton en cortenstaal.

Een industrieel huisnummer van beton is maar liefst vier centimeter dik en is verkrijgbaar in twee hoogtes, namelijk twintig of dertig cm. Ze zijn van massief beton gemaakt en dus robuust, zodat ze perfect in een industrieel design passen. Door hun grootte zijn ze een opvallende toevoeging bij jouw voordeur en is je huisnummer niet meer te missen. Bovendien hebben we ook de letters a tot en met d in ons assortiment. Zo kan je een letter toevoegen aan je huisnummer voor het geval je b.v. op nr 1a woont.

Bij ons vind je verschillende huisnummerborden industrieel of met een andere look. Kies bijvoorbeeld voor een huisnummerbord met naam en huisnummers met een RVS-look. RVS-look is net zo mooi als RVS maar goedkoper. Ook witte aluminium huisnummerborden passen mooi in een industriële stijl.

Als je wel van metaal houdt, maar liever voor een uitstraling gaat, die minder gepolijst is, kijk dan eens naar onze naamborden met roest. Deze borden zien eruit, alsof ze van roestend metaal zijn, maar ze zijn van kunststof met een echte roestlaag. Nu zien we je denken, kunststof dat echt roest? Jawel! Wij hebben een werkwijze ontwikkeld waarmee wij alles kunnen laten roesten zonder dat dit doorroest. Zelfs kunststof. Omdat de naamborden van kunststof zijn roesten ze niet door en kun je dus jarenlang van jouw huisnummerbord industrieel blijven genieten.

Ook hout is een materiaal, dat goed binnen een industrieel design past. Daarom zullen onze steigerhouten huisnummerborden vast ook binnen jouw stijl passen.

 

Je huisnummerbord industrieel zelf ontwerpen

Als je je favoriete huisnummerbord hebt uitgekozen, dan kun je hem bij ons vervolgens helemaal naar jouw wensen ontwerpen. Allereerst beslis je, wat je op het naambordje wilt hebben staan. Wil je alleen een bord met een huisnummer of wil je ook de naam van jou en je gezin erop zetten? Natuurlijk kun je ook de naam van je huisdier aan toevoegen. Vervolgens maak je een keuze uit een van de verschillende lettertypes. Voor jouw huisnummerbord industrieel kies je het beste een strak lettertype, bijvoorbeeld een van de freeslettertypes, de moderne lettertypes of juist het lettertype stencil. 

Je kunt de verschillende lettertypes uitproberen op de website om te zien, welke het mooiste staat bij jouw huisnummerbord. Daarna kun je nog een afbeelding toevoegen en zodoende het perfecte plaatje ontwerpen. Hiermee kun je je bezoekers meer vertellen over de inwoners van het huis. Zo heb je de keuze uit verschillende dieren en bloemen, maar ook uit beroepen, vervoermiddelen en sporten. Kies een afbeelding die het beste uitdrukt hoe jij en je gezin zijn.

 

Cortenstaal industrieel huisnummer

Onze huisnummers van cortenstaal zijn ook zeer geschikt om een industriële look te creëren. Door de combinatie van ijzer met andere metalen ontstaat er een prachtige roest. Deze roestlaag vormt een beschermlaag voor de rest van het metaal, zodat het niet verder doorroest. Het metaal is dik en daardoor vrijwel onverwoestbaar. Dit huisnummer kan jarenlang buiten hangen. Een industrieel huisnummer van cortenstaal is 20 centimeter hoog en zal daarom opvallen naast uw voordeur. Door de roestige look kunt u deze huisnummers bovendien uitstekend combineren met de naamborden met roestlook.

 

Tenslotte

De aluminium huisnummers los of op een naambord geprint geven u de gelegenheid een match te maken met de rest van uw huis. Heeft u een moderne voordeur? Kies dan voor moderne rvs huisnummers. Heeft u een klassieke voordeur? Dan passen de witte en zwarte huisnummers van acryl meer bij uw gevel . In alle gevallen kunt u ook een toevoeging van een letter bijbestellen. Zit uw letter er niet tussen? Geen nood. Stuur ons dan een mail en wij zorgen ervoor.

De naambordjes worden standaard geleverd met boorgaatjes of materiaal voor een blinde bevestiging. In dat geval leveren wij ook een tubetje seconden lijm mee. Het bevestigen van de huisnummers zowel als de naamborden vergt enige concentratie. Alle materialen voor de bevestiging leveren wij mee. Onderaan de website staat een complete uitleg per product hoe u onze producten moet bevestigen.