• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Huisnummer leisteen

Huisnummer leisteen

Vaak spendeer je heel wat geld, tijd en energie aan het opfleuren van je interieur. Dat is logisch, want je wilt je huis natuurlijk zo gezellig mogelijk maken. Helaas wordt de buitenkant vaak vergeten en dat is jammer, want de gevel is het visitekaartje van je woning. Wil je dit graag veranderen en je gevel een mooie, stijlvolle uitstraling geven? Overweeg dan zeker een huisnummer uit leisteen! 

  • Alle onze huisnummers zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • U ontvangt tevens een bevestigingssetje
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Alle andere huisnummers

Alle andere huisnummerbordjes

Huisnummer leisteen

Een huisnummerbord uit leisteen kent vele voordelen

Als je graag verandering aan het uiterlijk van je gevel wilt brengen, is er geen betere manier om dit te doen dan met een huisnummer uit leisteen. Een mooi huisnummer of huisnummerbord trekt de aandacht waardoor het een grote impact heeft op je hele gevel, bovendien is je woning hierdoor eenvoudiger te vinden voor bezoekers. Welk materiaal je kiest voor je huisnummerbord is dus erg belangrijk. Als je kiest voor een leisteen nummerbord kan je alvast genieten van een aantal voordelen! 

 

Duurzaam materiaal

Een groot voordeel van een huisnummer uit leisteen is dat het erg duurzaam is. Leisteen is namelijk stevig materiaal dat goed tegen de verschillende weersomstandigheden kan. Wanneer het buiten regent, hagelt of sneeuwt zal het niet zomaar stukgaan. Een huisnummerbord met leisteen is dus een goede investering! 

 

Eenvoudig in onderhoud

Een ander groot voordeel van een leisteen huisnummer is dat het eenvoudig te onderhouden is. Wanneer het vuil wordt, volstaat het om het met een doekje en sopje af te nemen. Lang schrobben is niet nodig en je hoeft ook niet bang te zijn dat je het beschadigt door te hard te wrijven!

 

Charmante en elegante uitstraling

Het grootste voordeel van een leisteen huisnummer is de uitstraling. Leisteen is een soort natuursteen, één van de mooiste materialen die er is. Het is niet voor niets dat er vaak gebruik van gemaakt wordt. De elegantie die het uitstraalt is onevenaarbaar! Maar het fijne is dat leisteen een natuurlijk materiaal is dat ook een warme look heeft. Hierdoor past het niet alleen mooi bij moderne woningen, maar ook bij andere stijlen. Een leisteen huisnummerbord is dus altijd een goede keuze!

 

Vind eenvoudig het mooiste leisteen huisnummerbord voor jouw woning

Als je besloten hebt dat een leisteen huisnummerbord voor jou de beste keuze is, ben je er nog niet. Er zijn namelijk verschillende soorten huisnummerborden uit leisteen in onze webshop terug te vinden. Ze verschillen vooral in vorm en grootte. Hoewel leisteen een materiaal is dat past bij elke huisstijl, geldt dat niet zozeer voor de vormen. Om het juiste leisteen huisnummer uit te kunnen kiezen, is het dus belangrijk dat je goed kijkt of de vorm bij je huistype past. Alleen zo bereik je het mooiste resultaat!

Strakke vormen, zoals vierkante of rechthoekige huisnummerborden passen bijvoorbeeld het beste bij een moderne woning. Speelse vormen zoals het huisje of Torino huisnummer passen dan weer beter bij een landelijke woning. Houd niet alleen rekening met de vorm en grootte, maar ook vooral met het lettertype. Bij een authentieke woning kies je het best voor een huisnummer uit leisteen, dat met sierlijke letters bedrukt is en voor een moderne woning kies je beter een strakker lettertype. Je kan zelf eenvoudig je ontwerp maken in onze webshop, zo zie je al meteen of het je aanstaat. Ben je niet zo handig met de computer? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want het is erg simpel om te doen. Bovendien mag je ons altijd om hulp vragen!

 

Huisnummerborden uit leisteen aan scherpe prijzen

Een huisnummerbord met leisteen kopen bij Naambordjesvoordeur.be is extra voordelig. Dat is leuk, want zo kan je je geld nog meer besteden aan andere dingen! Bovendien zijn er zoveel soorten huisnummers uit leisteen verkrijgbaar, dat je altijd vindt wat je zoekt. Een huisnummerbord met leisteen kopen is bij Naambordjesvoordeur ook erg makkelijk. En als je het dan toch even niet meer weet, kan je altijd op onze hulp rekenen. Wij staan graag voor je klaar!