• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Honden naambord

Een honden naambordjes

Als je de eigenaar bent van een woning wil je natuurlijk graag laten zien dat je er woont. Daarnaast is het ook wel zo handig voor de postbode als hij of zij weet wie er precies woonachtig is op het adres. Daarom zijn er allerlei naambordjes te koop die kunt hangen bij je voordeur. Hierop kun je de namen van je gezinsleden weergeven naast het huisnummer. Tegenwoordig is het niet meer alleen gewenst dat de namen van de personen worden weergegeven op het naambordje huis hond, maar willen mensen ook graag laten zien dat ze een huisdier hebben. Met name honden zijn erg in trekt en deze geweldige viervoeters verdienen dan ook hun eigen hondennaambordjes. 

  • Alle honden naambordjes zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Alle naambordjes

Honden naambord

Zeg het met afbeeldingen met naambordje honden

Een honden naambordje hoeft niet alleen te bestaan uit woorden. Ook met afbeeldingen kun je heel veel zeggen. Daarom heb je hier de keuze uit verschillende soorten naambordjes huis met hond die voorzien zijn van een leuke afbeelding van de hond. Neem bijvoorbeeld de bordjes die voorzien zijn van een afbeelding van een silhouetje. Deze prachtige naambordjes zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten, waardoor ze goed kunnen worden toegepast aan het uiterlijk van de rest van je voordeur. 

Daarnaast zijn er ook andere afbeeldingen van honden te verkrijgen. Deze kun je vervolgens goed combineren met prachtige en sierlijke letters waarmee je de naam van je hond ontwerpt. Wil je een geheel maken met de rest van de bewoners van het huis? Dan kun je er natuurlijk ook nog voor kiezen om een bordje te maken waarmee je een combinaties maakt tussen de bewoners van het huis en uw huisdier. Een naambordje honden plus, zeg maar.


Een aangepaste tekst op het naambordje met hond

Kenmerkend voor honden naambordjes zijn dat deze vaak bestaan uit enkele woorden. Vaak zijn dit niet meer dan de namen van de bewoners van het huis. Indien het gaat om een bordje dat geschikt is voor een hond, kun je de tekst een klein beetje langer maken zodat je echt kan laten blijken dat het hier gaat om een waakhond of om een zachtaardige hond dat woonachtig is op het adres. Met een mooi gepersonaliseerd naambordje hond is het een prachtig cadeau voor het hele gezin om ook je hond bij de namen van de andere gezinsleden te betrekken. Het is immers ook een onderdeel van je gezin geworden.

Keuze uit een groot aanbod naambordjes met hond

Het aanbod aan verschillende soorten "naambordjes huis met hond" waaruit je kunt kiezen is zeer groot. Allereerst kun je kiezen uit verschillende formaten. Dit is natuurlijk handig, omdat je het naambordje met de hond dan beter aan kunt passen aan de grootte van de voordeur of van de muur waaraan je het bordje wil bevestigen. Dan heb je natuurlijk ook nog te maken met het uiterlijk van het naambordje huis hond. 

Je kunt kiezen uit naambordje van hout, leisteen, acryl en meer. Dit is niet alleen afhankelijk van smaak, maar heeft ook te maken met de rest van het interieur van bijvoorbeeld de voortuin. De naambordjes van acryl met een hond zijn ook prachtig om te zien. De honden naambordjes van acryl, leisteen en hout behoren tot een van de populairste bordjes in dit assortiment.


De kwaliteit van de honden naambordjes

Je kunt hier rekenen op een uitstekende kwaliteit. De bordjes voldoen allemaal aan de duurzame eisen die er zijn gesteld. Hierdoor zijn de naambordje met hondenafbeelding allemaal goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden en blijven ze er zelfs na een lange tijd goed uitzien. Hierdoor is het niet nodig om de honden naambordjes op korte termijn te vervangen. 

De letters blijven stevig zitten op het naambordje hond voor op de voordeur en daarnaast zullen de afbeeldingen niet vervagen. Ook niet als het bordje is blootgesteld aan de felle zon. Vergelijk de verschillende honden naambordjes nu en geef je viervoeter een bordje voor zichzelf en zet hem gezellig op het gezinsnaambordje.

 

Kijk ook een bij onze naambordjes voor bij de voordeur, huisnummers en stickers.