• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Groot huisnummer valt goed op

Groot huisnummer valt goed op 

Rijdt de visite steeds je huis voorbij? Of bezorgt de postbode jouw post elke keer bij je buren? Dan wordt het tijd voor een duidelijk leesbaar huisnummer op je huis. Zo komt voortaan iedereen op tijd bij het juiste huis aan en weet de postbode, waar hij zijn moet. Wij hebben namelijk huisnummers is ons assortiment, die zo groot zijn, dat ze niet te missen zijn. Ook als je net bent verhuisd, is dit een goed moment om een huisnummer aan te schaffen om direct je eigen stempel op de buitenkant van je nieuwe huis te drukken. Vergeet niet ook het belang van de hulpdiensten. Zij moeten uw huisnummer snel kunnen vinden. Als je vindt, dat jouw huis toe is aan een update, kunnen onze grote huisnummers daar natuurlijk ook bij helpen.

  • Gemakkelijk zelf te bevestigen aan de muur
  • Bevestigingssetje zit erbij
  • Geen verzendkosten
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

Alle huisnummers

Groot huisnummer valt goed

Grote huisnummers 

Grote, stijlvolle huisnummers zijn een aanwinst voor je voordeur. Ze vallen op en door het mooie design geven ze stijl aan de voorkant van je woning. Maar wanneer is een huisnummer groot? Hoe groot is groot eigenlijk? De kleinste van onze huisnummers zijn zestien centimeter hoog. Maar het kan groter. Onze robuuste Cortenstaal huisnummers met een roestige finish bijvoorbeeld zijn twintig centimeter groot. 

Als je voor een echt opvallend huisnummer wilt gaan, kijk dan naar onze huisnummers van maar liefst dertig centimeter hoog. De grootste huisnummers van dertig centimeter zijn verkrijgbaar in RVS en wit of zwart acryl. Je kunt de cijfers van nul tot negen los bestellen, zodat je elk huisnummer kunt vormen. Bij alle soorten huisnummers zijn ook cijfers verkrijgbaar, zodat je ook een groot huisnummer kunt gebruiken, als je bijvoorbeeld op 1a woont. Bestel de huisnummers in een kleur, die goed opvalt tegen de muur, waar je het nummer op wilt hangen. Voor een extra groot contrast kun je ook huisnummerbord groot in een contrasterende kleur achter de cijfers plaatsen. 

 

Huisnummer groot zwart 

Onze zwarte huisnummers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De huisnummers groot zwart zijn gemaakt van acryl. Het zijn mooie huisnummers met een moderne uitstraling. Door de strakke lijnen hebben de huisnummers groot zwart een moderne uitstraling. Ze zijn sterk en kunnen alle weersomstandigheden weerstaan. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken. Even een vochtige doek er overheen en ze zijn weer schoon. 

Wij hebben uiteraard ook grote, moderne huisnummers van wit acryl in het assortiment. Deze heeft dezelfde voordelen als een huisnummer groot van zwart acryl en zijn in hetzelfde lettertype ontworpen. Zo kun je beide huisnummers groot ook goed combineren. Dan vallen ze nog een extra op aan de muur. Neem bijvoorbeeld een zwart huisnummer met een witte a, b of c. 

Huisnummer groot 

Met een huisnummer groot aan de muur kan niemand meer om jouw huisnummer heen. Door de meegeleverde bevestigingsmaterialen met afstandshouders staan de huisnummers iets van de muur af. Hierdoor kun je ze extra op laten vallen door licht achter het huisnummer te plaatsen. Of je laat juist een lamp op de huisnummers groot schijnen, zodat de schaduw van het huisnummer op de muur valt. Door het gebruik van licht kunnen voorbijgangers het huisnummer ook van grote afstand en in het donker lezen. Bovendien heeft het een stijlvol effect, zeker in de winter, als het al vroeg donker wordt.

De beste plek voor een groot huisnummer is aan de voorkant van het huis, ook al zit je voordeur niet aan de voorkant. Als je niet zo houdt van losse cijfers als huisnummer, kun je ook kiezen voor een huisnummerbord groot. Deze valt net zo op als de grote huisnummers, alleen kun je op een huisnummerbord groot nog extra tekst toevoegen, zoals de straatnaam en jullie eigen namen. Als je een eigen bedrijf hebt, is een huisnummerbord groot een mooie manier om je bedrijfsnaam aan te duiden, eventueel zelfs met contactgegevens. 

Als alternatief voor een huisnummer kan je ook een sticker laten maken met het nummer. Die kan je dan op het glas van je voordeur plakken. Geef wel even door of je aan de binnenzijde of de buitenzijde van het glas gaat plakken. Heb je matglas in de deur dan is de buitenzijde uiteraard handiger. 

Voor al onze producten geld een snelle levering. Bestel je online op werkdagen voor 15.00 uur, dat gaat jou bestelling vaak nog dezelfde dag met de post mee. 

Zoek je iets aparts en kan je het niet in onze webshop vinden? Stuur dan een mail naar ons e-mailadres met je aanvraag.