• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Colportage sticker

Colportage sticker

Een colportage sticker is zeker geen overbodige luxe, want het zorgt ervoor dat je weer rust hebt in je eigen huis. Als jij ook graag wilt een colportage sticker bestellen, hoef je alvast niet meer te zoeken. Bij Naambordjevoordeur.be vind je anti colportage stickers en stickers die je zelf kan ontwerpen voor dit doeleinde. Hieronder meer info over de verschillende mogelijkheden! 

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste stickers kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Kijk ook even naar onze andere stickers
  • Montage handleidingen

Alle stickers

Colportage sticker

Wat is een sticker colportage?

Misschien heb je weleens gehoord over een sticker met "geen colportage" op, maar weet je niet precies wat dit is. In dat geval is het handig om er meer te weten over te komen, want een colportage sticker geeft je meer rust in huis! Maar wat is het nu precies?

Een colportage sticker kopen heeft als doel om colporteurs van je deur weg te houden. Dit zijn mensen die je bepaalde producten of diensten proberen te verkopen. Denk hierbij aan een vertegenwoordiger van een energieleverancier, een verkoper van stofzuigers, enzovoort. Dit ongewenst bezoek kan erg lastig zijn, want ze kunnen op elk ogenblik aan je deur komen. Dus ook op de meest ongepaste momenten! 

Eens ze aan je deur staan, kan je natuurlijk niet zomaar de deur voor hun gezicht toeslaan en dat kan leiden tot lastige momenten waarop je niet meer weet wat gedaan. Door stickers te kopen met "geen colportage" zal je hier nooit meer last van hebben en je hoeft niet eens veel geld uit te geven, want een sticker met geen colportage op is niet duur. Een colportage sticker is dus altijd een goede keuze. Tenzij je het fijn vindt om ongewenst bezoek langs te krijgen natuurlijk! Je kan de sticker op je deur of brievenbus plakken om duidelijk te maken dat ze bij jou geen kans maken. 

 

Het grote voordeel van een brievenbus sticker geen colportage

Zoals je hierboven kon zien zorgt een sticker met "geen colportage" erop er vooral voor dat je niet meer lastig gevallen wordt in je eigen huis en dat je dus altijd op je gemak kan zijn. Maar er is nog een ander, groter voordeel dat een "nee colportage sticker" met zich meebrengt. 

Een sticker met "geen colportage" op zorgt er namelijk voor dat je veilig bent. Er zijn de laatste jaren namelijk veel gevallen geweest met mensen die zich voordeden als verkopers van bepaalde producten of diensten, maar die er eigenlijk op uit waren om mensen in het zak te zetten. Hoe voorzichtig je ook bent, oplichters zijn vaak zo goed in wat ze doen, dat de kans groot is dat je erin trapt. Als er in de eerste plaats al geen onbekende mensen bij jou over de vloer komen, kan je dit dus vermijden! 

 

Kies de juiste colportage sticker

Een colportage sticker spaart je heel wat frustraties uit, maar voordat je gaat stickers kopen met "geen colportage" op, is het belangrijk om te weten dat je kan kiezen uit verschillende soorten colportage stickers. Wat de verschillen zijn, ontdek je hieronder!

 

Geen colportage sticker en geen collecties

Zoals je hierboven kon zien dienen geen colportage stickers om colporteurs af te wenden, maar er kunnen ook collecteurs aan je deur komen. Het grote verschil is dat zij vooral geld inzamelen voor goede doelen. Ze zijn bovendien ingeschreven waardoor ze doorgaans betrouwbaarder zijn. Een nee colportage sticker dat ook geen collecteurs toelaat is een "nee/nee anti colportage" sticker, maar je kan ook kiezen voor een nee/ja colportage sticker waarmee je dus collecteurs wel nog de toestemming geeft om aan je deur te komen! 

 

Geen colportage sticker en wel collecties

Als je graag je steentje wilt bijdragen en je het dus best oké vindt dat collecteurs aan je deur komen, maar je liever hebt dat colporteurs wegblijven, kies je het best een "nee/ja sticker" colportage. Op dit soort brievenbus stickers met geen colportage op, staat dus ook duidelijk "nee/ja" vermeld.

 

Colportage sticker kopen bij Naambordjevoordeur.be

Misschien vraag je je af "Een colportage sticker waar is dit te koop?". Als dat het geval is, hoef je je hoofd er niet meer over te breken, want je kan eenvoudig colportage stickers bestellen bij Naambordjevoordeur.be! 

Door te kiezen voor een colportagesticker uit ons assortiment, maak je het jezelf erg goedkoop, want wij bieden onze klanten steeds de beste kwaliteit aan voor de scherpste prijzen. Op die manier ben jij tevreden en zijn wij dat ook! Bovendien kan je altijd rekenen op onze hulp en advies. Twijfel niet langer en koop je colportage sticker waar het te koop is aan de beste prijs: bij Naambordjevoordeur.be!