• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naamstickers deur

Naamstickers deur voor een een bijzondere uitstraling

Met naamstickers op je deur geef je je huis een bijzonder mooie uitstraling. Het is een eenvoudig en en soms ook goedkoop alternatief voor een naambordje. Je kan kiezen voor een naamsticker met je voornaam of eentje met je familienaam op. Combineren kan natuurlijk ook.

Je kan een voordeur naamsticker bovendien personaliseren, dus jij kiest de tekst die erop komt te staan. Ook heb je de keuze uit verschillende modellen en formaten. Zo vind je dus zeker een voordeur sticker met naam voor jouw woning! 

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Gemakkelijk zelf op de deur te plakken
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post

Alle stickers

Alle naambordjes

Naamstickers deur

Naamstickers voordeur

Onze naamstickers voor de voordeur zijn stickers die gemaakt zijn uit stevige folie. Deze voordeurstickers met naam zijn dus bestand tegen allerlei weersinvloeden en daarom ideaal om op je voordeur te kleven. Een naamsticker voor je deur is vaak ook voorzien van je huisnummer. Dat is logisch, want het doel van deze sticker is vooral dat je gasten én de postbode je woning makkelijker terug kunnen vinden.

Als jij al een duidelijk huisnummer hebt en je gewoon een naamsticker voor je deur wilt kopen waar enkel je naam opstaat, kan dit uiteraard ook. Er zijn zelfs naamstickers voor de voordeur die als doel hebben om verkopers, collectors en geloofsovertuigers duidelijk te maken dat ze bij jou niet welkom zijn. Naamsticker voor de deur zijn dus nuttig in verschillende omstandigheden. En het fijne is dat jij deze zelf kan ontwerpen, waardoor er altijd een voordeur naamsticker is die perfect bij je woning past.

 

Naamsticker voordeur raam: ook een goede optie voor je zaak

Een naamsticker voor de deur van je zaak? Ook dat is mogelijk! Het is zelfs een echte aanrader, want het zorgt ervoor dat je nieuwe klanten aantrekt, waardoor de omzet verhoogt. Je kan in dat geval een naamsticker voor je de voordeur op het raam plakken die voorzien is van je bedrijfsnaam.

Een voordeur sticker met de naam van je bedrijf op is niet de enige mogelijkheid. In het tekstvlak kan je namelijk ook je slogan intypen. Een leuk alternatief! Doordat een voordeur naamsticker ook verkrijgbaar is in verschillende formaten, is het mogelijk om de twee opties met elkaar te combineren. Je kan namelijk kiezen voor een naamsticker voor de voordeur waar je je slogan op plaats en een aparte sticker met je bedrijfsnaam op. Daarnaast is het mogelijk om bij één van deze naamstickers voor je deur het huisnummer zetten, maar dat hoeft natuurlijk niet.

 

Voordeur naamsticker zelf ontwerpen

Mooie naamstickers voor de voordeur ontwerp je makkelijk zelf. Het is echt kinderspel! Bekijk eerst de verschillende mogelijkheden erg zorgvuldig om er helemaal zeker van te zijn dat je de juiste naamsticker voor je deur uitkiest. Als je al onze deurstickers hebt gezien en zeker bent van je keuze, kan je de sticker aanpassen door erop te klikken.

Eens je dit hebt gedaan, zie je enkele buttons staan. Hoe deze eruit ziet, hangt af van welke sticker voor je deur dat je kiest. Je hebt wel altijd de mogelijkheid om aan te duiden hoe groot je de sticker voor je deur wilt maken. 
 

Het beste formaat hangt af van hoe groot de glaspartij in je deur is en hoeveel de sticker moet opvallen. Het is aangeraden om je deur te meten om er zeker van te zijn dat je het juiste formaat kiest.

Wanneer je het juiste formaat van naamsticker voor je voordeur gekozen hebt, kan je daaronder je tekst en/of huisnummer invullen. Zorg ervoor dat je geen fout maakt en ga vervolgens door naar het onderste vakje. In het laatste vakje dien je te selecteren of je sticker op de binnen- of buitenzijde van je deur wilt plakken. Bij een houten deur moeten naamstickers voor je deur natuurlijk altijd op de buitenzijde gekleefd worden, maar bij een glazen deur zijn beide opties mogelijk.

 

Voordeur sticker naam: plakken doe je zo!

Een naamsticker voor je voordeur op een raam kleven? Dat is ook helemaal niet moeilijk. Je kan een naamsticker voor je voordeur op het raam plakken door het glas eerst grondig schoon te maken. Zo vermijd je dat er stofjes onder komen te zitten en de sticker niet mooi egaal wordt geplakt. Spuit vervolgens een beetje verdund afwasmiddel op het glas. Daarna is het tijd om de naamsticker voor de voordeur op het raam te plakken.

Verwijder daarvoor eerst het schutvel en houd de sticker vervolgens met de kleefzijde tegen het glas of houtwerk van de deur. Beweeg de sticker nu tot hij mooi recht hangt. Dat is mogelijk dankzij het afwasmiddel. Plakt de naamsticker mooi recht? Dan mag je het overtollig water van de deur verwijderen. Gebruik daarvoor een trekker en beweeg hem van binnen naar buiten over de sticker.

 

Naamsticker deur kopen

Naamstickers voor de deur kopen? Dan zit je hier goed. Een naamsticker bestellen is bij ons namelijk erg eenvoudig. Bovendien kan je in onze webshop een voordeur naamsticker kopen inclusief gratis verzending. Dat is mooi meegenomen! Dus... kies één van onze stickers uit, ontwerp op onze website en bestel. Je hebt je bestelling altijd snel in huis. Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur? Dan gaat de verzending binnen enkele uren met de post mee.

Naast naamstickers voor je deur, vind je in het assortiment naambordjes, huisnummerbordjes en andere mooie producten. Koop gerust al je favoriete artikelen zonder je zorgen te maken over geld, want in onze webshop kan je achteraf betalen!