• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naambord RVS uitgesneden

Naambord RVS uitgesneden laten maken

Als je een nieuw huis hebt gekocht, dan begint het echte werk daarna pas. Misschien moet je gaan verbouwen of is alleen schilderen en inrichten voldoende. Hoe dan ook, je moet veel gaan regelen en aan de slag gaan. Maar als je nadenkt over de inrichting van je woning, vergeet dan de buitenkant niet.

Met een naambord van RVS, mooi uitgesneden, richt je ook de buitenkant van je woning in volgens jouw stijl. Een RVS naambord met laser uitgesneden en met een mooie bolling is namelijk een stijlvolle manier om iedereen, die langs jouw huis komt, te vertellen, wie er in de woning wonen. Bovendien vertel je met een naambord RVS met laser gesneden al iets over jouw stijl.  

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Alle naambordjes

Naambord RVS uitgesneden

RVS naambord met laser uitgesneden tekst

Een strak gesneden RVS naamplaat is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kun je RVS- naamborden laten bestickeren met een naam. Bij RVS naamborden wordt de tekst uitgesneden en op het RVS bord geplakt. Er wordt dus geen tekst op gedrukt. Dat kan in dit geval ook niet omdat de borden enigszins rond aflopen waardoor je geen strakke afdruk kan krijgen d.m.v. printen.

Een naambord RVS met uitgesneden tekst is het beste zichtbaar bij een contrasterende achtergrond. Bijvoorbeeld een bakstenen muur, een betonnen muur, op wit hout, maar je kunt ook een witte of gekleurd plaat achter je naambord RVS met uitgesneden tekst en/of afbeelding hangen om de tekst extra zichtbaar te maken.

Het bord zelf is ook mooi, strak uitgesneden met een laser. Hierdoor zijn er geen scherpe randjes waaraan je je kan openhalen. Na het snijden met de laser wordt het bord gebogen in de juiste stand. De randen aan de zijkant worden naar achteren gebogen en voorzien van bevestigingsgaatjes.

 

Personaliseer zelf je naambord online met onze ontwerptool

Heb je een keuze gemaakt welk RVS naambordje met laser gesneden vinyl tekst het moet worden dan klik je op PERSONALISEER en je komt in onze creator. Hiervoor hoef je geen grafische kennis te hebben. Deze tool is zo gemakkelijk dat jij nu je eigen naambordje kan vormgeven. Kies zelf een lettertype uit, het de letterhoogte of een afbeelding. Ontwerp voor iedere regel een nieuwe tekst en kies, indien gewenst, een afbeelding uit onze bibliotheek. Dat laatste kan een hondenpootje zijn of iets dat een hobby van jou symboliseert, kortom iets persoonlijks van de mensen die in dat huis wonen.

Zo kan je het gehele RVS naambordje personaliseren zoals jij dat wilt. Ben je helemaal tevreden met je ontwerp, bekijk dan nog even de drukproef en zorg dat er geen tekst fouten inzitten. Daarna kan je de bestelling doorzetten. Wist je ook dat je bij ons achteraf kan betalen? Hoe? Dat zie je vanzelf als je de bestelling af gaat maken.

 

Naambord RVS laser gesneden en een verhuizing

Je kunt het naambord RVS met laser gesneden helemaal zelf ontwerpen. Zo beslis je zelf of je alleen de namen van de bewoners in het RVS naambord wilt hebben. Maar ook het huisnummer kan bij het naambord RVS uitgesneden worden uit hoogwaardig vinyl. Het nadeel van een naambord RVS met een uitgesneden naam en huisnummer is wel, dat je hem bij een verhuizing waarschijnlijk niet mee kunt nemen, omdat je dan een ander huisnummer hebt.

Het voordeel is echter dat je het vinyl kan weghalen en het bordje opnieuw kan laten beletteren. Of je moet dan een nieuw RVS naambord met laser gesneden tekst bestellen. Let op, er kan wel wat kleurverschil ontstaan in sommige gevallen. Met een naambord RVS met alleen uitsneden namen zonder huisnummer kun je het naambordje bij elk nieuw huis blijven gebruiken.

Gezinsuitbreiding? Een nieuw naambord RVS met tekst laser uitgesneden is niet altijd nodig
Bij gezinsuitbreiding kun je natuurlijk een heel nieuw RVS naambord laser gesneden bestellen met al jullie namen en het huisnummer erop. Maar je kunt ook een klein tekstje voor je bestaande naambordje RVS met een laser uitgesneden naam bijbestellen van jullie nieuwe kindje. Zo hoef je niet voor elke gezinsuitbreiding een heel nieuw RVS naambord laser gesneden te bestellen. 

Door dezelfde stijl en hetzelfde lettertype te kiezen, passen de RVS naamborden dan toch mooi bij elkaar. Overigens kun je niet alleen je kinderen op het RVS naambord laser gesneden vermelden, ook je huisdieren kunnen op het naambordje vermeld worden, zodat ze echt onderdeel zijn van je gezin. Om duidelijk te maken, dat het om dieren gaat, kan een afdruk van een poot op het naambord RVS met de laser uitgesneden en bevestigd worden. Voor het laser gesneden vinyl hebben wij een ruime keuze uit kleuren.

 

Wat is RVS?

RVS is niet roesvrijstaal wat de meeste mensen denken. De afkorting RVS staat voor Roest Vast Staal. Dat is staal dat bijna onderhoudsvrij is en bijna niet roest. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Woon je aan de kust dan hangt er zout in de lucht en kan, ook een RVS naambordje, sneller gaan roesten.

Er zijn verschillende kwaliteiten RVS. De meest voorkomende is RVS 304. Wij hebben RVS 316. Deze is veel beter en roest veel minder snel. Het molybdeen in deze legering maakt onze RVS naambordjes, met laser gesneden tekst, ongevoeliger tegen chloriden en zuren. Een advies van ons is om je naambord eens in de zoveel tijd iets in te smeren met olie.

 

RVS in combinatie met ander materiaal

Is RVS alleen niet voldoende, dan kunnen wij een RVS-look naambordje combineren met een kunststofplaatje zoals in onze Cuba of Piazza lijn. Dit zijn mooie combinaties met een ander materiaal en kleur. Ook deze hebben wij in diverse maten en ontwerpen. Wilt u een combinatie en gaat u voor een geheel ander materiaal? Kijk dan eens naar ons driehoeksbordjes en onze frosted naamborden lijn.

De driehoeksbordjes hebben ook laser gesneden teksten en bestaan uit 2 kleuren. Zij passen erg goed bij een modern huis. De frosted naambordjes hebben een chique uitstraling en het lijkt wel of ze bevroren zijn. Wij gebruiken kleine afstandshouders waarmee de 2 lagen van elkaar afgehouden worden. Deze leveren wij uiteraard mee. Dit geeft een wauw effect.

 

Naambordjes bestellen rechtstreeks bij de fabriek.

Ja echt! Hier bestel je jouw gepersonaliseerde RVS naambord direct bij de maker, de fabriek. Daarom kunnen wij ook zo snel leveren. De bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur gedaan zijn online gaan bijna altijd dezelfde dag weer op de post. En nog zonder verzendkosten ook. Probeer dat maar eens bij een plaatselijke winkel voor elkaar te krijgen.

Wij leveren, via onze website, niet alleen naamborden voor bij de voordeur maar ook bedrijfsnaamborden. Ook hierin hebben wij een grote standaard keuze maar kunnen wij ook op speciaal formaat een bedrijfsnaambord voor u maken. Iedere dag weer maken wij ontzettend veel naamborden van RVS, hout, acrylaat, beton en ga zo maar door. Allemaal gepersonaliseerd. Hierdoor hebben onze enthousiaste medewerkers een enorme ervaring. Lukt iets niet of wilt u meer informatie? Mail of bel ons dan. Wij helpen u graag.