• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Deursticker hout print of andere opdruk

Deursticker hout print of andere opdruk

Aan de hand van een deursticker maak je je huis nog zichtbaarder. Het is ook geschikt voor elke deur, want je kan een deursticker op hout of glas kleven. Deur decoratie stickers kan je bij ons helemaal zelf ontwerpen. Bekijk de verschillende mogelijkheden qua formaten en vind de perfecte deursticker voor je houten deur! Denk hierbij aan een houtprint, een foto van de familie of een foto van het bos, of een leuke spreuk op de deursticker. 

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Gemakkelijk zelf op glas aan te brengen
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste stickers kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace

Alle stickers

Deur decoratie stickers: wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen niet alle deurstickers laten zien op deze pagina. Zit de sticker van uw keuze er niet tussen stuur ons dan een email met uw aanvraag.

Heb je beslist dat deur decoratie stickers voor jou de beste keuze zijn? Bekijk dan zorgvuldig de verschillende mogelijkheden en kies er jouw favoriete model uit. Is het een sticker voor de buitendeur of binnendeur? Wordt de sticker geplakt op hout of op glas? Wil je er een losse tekst op of echt een sticker? Eén kleur of full color? Het kan allemaal. Kom je er in de webshop niet uit stuur ons dan een mail met je aanvraag.

Onze max breedte is 120cm maar de lengte is eindeloos. Deur stickers op een houten deur van 120 x 200 cm of langer is dus geen probleem. Ook voor jouw deur hebben wij de juiste sticker.

 

De voordelen van stickers voor je deur

Is je houten deur niet langer in perfecte staat? Dan hoef je nog niet meteen een nieuwe deur te kopen. Zeker niet als het gaat over enkele krasjes, want door een deursticker op het hout te kleven zie je de oneffenheden nog nauwelijks! Een deursticker op hout kleven geeft je huis daarnaast een charmante uitstraling, zonder dat je er veel geld voor moet uitgeven.

Een deur decoratie sticker voor buiten is ook een goed alternatief voor een naambordje. Het is eenvoudig aan te brengen en je kan je deursticker maken naar jouw wensen. Het is daarnaast eenvoudig om af te wassen indien het vuil wordt. De deur decoratie stickers uit ons assortiment zijn bovendien van de beste kwaliteit, waardoor ze bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden. De deursticker voor op hout komt dus onder geen omstandigheden los en blijft jarenlang in perfecte staat.

Ook een deursticker voor binnen kan heel creatief zijn. Wij maken zelfs sticker voor verpleegtehuizen waar mensen wonen met dementie. Om te voorkomen dat de deuren op slot moeten omdat mensen anders weglopen worden de binnenzijde van de deuren vaak beplakt met mooie landschapsstickers zodat de deuren niet herkend worden als deur.

 

Stickers voor de deur met naam

Een sticker voor de deur met je voornaam of familienaam laat je bezoekers zich welkom voelen bij jou thuis. Het zorgt bovendien voor meer duidelijkheid en is een leuke aanvulling voor je woning. Laat deze deursticker maken als je al een huisnummer hebt dat goed zichtbaar is en je je woning vooral een mooiere uitstraling wilt geven.

Stickers voor de deur met naam en huisnummer
of een deursticker bestellen je naam en huisnummer op of alleen een huisnummer. Dat is handig als je je huisnummer meer wilt laten opvallen. Uiteraard verbetert dit soort stickers ook de algemene uitstraling van je huis, maar het heeft daarnaast een nuttige functie! Een huisnummer is zelfs verplicht in Nederland. Deze moet altijd goed zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. Nooddiensten moeten snel je adres kunnen vinden in noodgeval. Voor de postbode is het zeker ook handig en een huisnummer voorkomt dat je je post niet ontvangt. Uiteraard is het ook voor je bezoek prettig om te weten waar je woont.

Geen verkoop - stickers

Een 'Geen verkoop' sticker maken, is eveneens een mogelijkheid. Deze sticker dient om collecteurs, verkopers en geloofsovertuigers duidelijk te maken dat ze niet gewenst zijn. Het is een aanwinst voor je huis, want het zorgt ervoor dat je niet gestoord wordt. Kijk bij onze NEE/NEE stickers en JA/JA stickers

 

Deursticker maken

Een deursticker maken, doe je snel en eenvoudig. Druk op de sticker van je keuze en duid aan hoe groot je hem wilt. Vul daarna je naam en/of huisnummer in en duid als laatste aan of je de sticker langs de binnen- of buitenzijde wil kleven.

Bij een glazen deur kan je kiezen wat jou het best uitkomt, maar als je van plan bent om de sticker op hout te kleven, wordt het altijd aan de buitenkant gekleefd. Houd daar rekening mee wanneer je beslist om een deursticker te maken!

 

Deursticker bestellen

Eens je de juiste deursticker uitgekozen hebt, is het tijd om de deursticker te bestellen. Bij ons doe je dit inclusief gratis verzending. Dat is mooi meegenomen! Je bestelde artikelen worden bovendien erg snel bij je thuis geleverd, waardoor je er vlug van kan genieten. Daar word je extra blij van! Heb je vragen over een product neem dan contact met ons op.

 

Hoe kan je de deursticker op hout kleven?

Een deursticker op hout plakken, is helemaal niet zo moeilijk. Je doet het op dezelfde manier als bij glas. Eerst maak je de deur schoon om te vermijden dat er stofjes onder de sticker komen. Zorg dus voor vlakke ondergronden. Maak vervolgens een sopje van afwasmiddel en water. Vervolgens breng je het sopje van aangelengd afwasmiddel aan en trek je het beschermvelletje van de sticker en plak je de sticker op de natte deur.

Heb je dit gedaan? Dan is het nu de kunst om de sticker zo recht mogelijk met de plakzijde op je houten deur te plakken. Je kan het dankzij het afwasmiddel nog een beetje verschuiven, want het voorkomt dat de sticker zich meteen aan je deur hecht. Wanneer de sticker mooi hangt, ga je er met een trekker over om overtollig water te verwijderen en zo de sticker aan je deur te laten hechten. Meer hoef je niet te doen!

 

Kijk ook eens naar onze andere producten voor op de deur.